Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

REGULAMENT PROGRAM DE FIDELIZARE – PRĂVĂLIE ONLINE

Programul de fidelizare reprezintă modalitatea noastră de a vă mulțumi pentru fiecare comandă pe care o plasați pe site-ul www.pravaliesergiana.ro 

Pentru a intra în programul de fidelizare este nevoie să:

 • aveți cont activ pe site-ul  www.pravaliesergiana.ro . Dacă nu aveți cont, creați unul AICI  și primiți automat 10 puncte de bun venit!
 • plasați cel puțin o comandă

Odată ce ați aderat la programul nostru de fidelizare, veți beneficia de următoarele avantaje:

 • primiți puncte bonus la orice comandă, în funcție de valoarea acesteia
 • la crearea unui cont în site-ul www.pravaliesergiana.ro  primiți automat 10 puncte de bun venit
 • aveți acces permanent la informații privind punctele de fidelitate

 

Cum funcționează?

Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul www.pravaliesergiana.ro  veți primi puncte de fidelitate în funcție de valoarea comenzii. Punctele se vor acorda calculând 10% din valoarea totală a comenzii și vor fi active în contul dumneavoastră de la primirea comenzii.

1 PUNCT = 1 LEU

De exemplu, pentru fiecare 100 de lei cheltuiți, veți primi 10 puncte de fidelitate a căror valoare este de 10 lei. Puteți vizualiza în orice moment numărul de puncte acumulate în secțiunea ”CONTUL TĂU”. Cu punctele acumulate puteți achita integral sau parțial o comandă pe site-ul www.pravaliesergiana.ro.

 

Cum folosesc punctele de fidelitate?

În secțiunea REVIZUIRE COMANDĂ, bifați căsuța ”Folosește puncte de fidelitate” și alegeți câte puncte vreți să folosiți. Punctele se vor converti automat în lei și veți putea vedea reducerea aplicată totalului de plată din comanda dumneavoastră.

 

Condiții generale

 • punctele de fidelitate nu sunt transmisibile;
 • se acordă puncte și pentru comenzile în care sau folosit puncte de fidelitate;
 • valoarea punctelor și a comenzilor include TVA;
 • punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.
 • nu se aplică puncte pentru produsele din tutun
 • valabilitate punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 1 lună din momentul dobândirii acestora.

 

 

 

ALTE INFORMAȚII

Valoarea punctelor și a comenzilor include TVA. Punctele acumulate nu se pot transforma în bani și nu sunt transmisibile. În cazul în care comanda este anulată, punctele acumulate pentru comanda respectivă se anulează.

www.pravaliesergiana.ro este privat de orice responsabilități pentru toate consecințele, directe sau indirecte ale eventualelor disfuncționalități ale programului de fidelizare.www.pravaliesergiana.ro va face cu toate acestea, eforturi pentru a conserva conturile clienților în cazul unor disfuncționalități pentru ca aceștia să beneficieze de punctele acumulate până la momentul respectiv. Eventualele litigii apărute între proprietarul www.pravaliesergiana.ro și participanții la prezentul program de fidelizare se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

Prin participarea la acest Program de fidelizare, clienții confirmă că au luat la cunoștință și sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

www.pravalie.sergianagrup.ro își rezervă dreptul de a modifica regulamentul și modurilor de acordare și folosire ale punctelor de fidelitate, fără o avertizare prealabilă.