Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

 

Plata, transportul și livrarea produselor Sergiana

Plata se poate efectua :

a)    online cu un card bancar de debit sau credit;

b)    ramburs cash sau cu card bancar la livrare;

c)    la ridicarea comenzii din Prăvălia Sergiana, str. Griviței, nr. 38, Brașov.

Nu există o limită inferioară sau superioară de valoare a comenzilor ce pot fi plasate prin intermediul site-ului www.pravaliesergiana.ro. Cu toate acestea, în cazul în care Clientul alege să plătească în numerar valoarea totală a comenzii, respectiva valoare a comenzii nu va putea depăși plafoanele prevăzute in Legea nr. 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată sau în orice alt act normativ aplicabil care reglementează astfel de plafoane.

Sergiana Retail SRL nu solicită clienților săi prin e-mail, mesaje scrise, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalităţi de comunciare, informaţii referitoare la conturi bancare, parole sau date asociate cardurilor de debit sau credit. Aceste informaţii sunt strict confidenţiale.

Clientul este responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii datelor Contului său, a parolei şi a datelor bancare utilizate pentru efectuarea plăţilor produselor.

Bonul fiscal și/sau factura fiscală va fi eliberată pentru fiecare comandă în parte și va însoți produsele livrate sau vor fi trimise în format electronic.

Transportul și livrarea produselor:

  1. Comenzile emise cu ridicare din Prăvălia Sergiana vor fi ridicate de către client din Prăvălia Sergiana, Str. Griviței, Nr. 38, jud. Brașov, orașul Brașov. Data și intervalul orar de ridicare al produselor este selectat de către Cumpărător în procesul de comanda conform tabelului din pagina de comandă.
  2. Comenzile emise cu livrare la domiciliu  vor fi livrate la adresa indicată de către Client în momentul efectuării comenzii.  Data și intervalul orar de livrare al produselor este selectat de către Cumpărător în procesul de comanda conform tabelului din pagina de comandă.

•Cost livrare în orașul Brașov: 15 lei. Comenzile mai mari de 100 lei se vor livra gratuit.

•Cost livrare în zona limitrofă:

  1. 20 lei. Comenzile mai mari de 300 lei se vor livra gratuit. Zonele – 10 km de orașul Brașov: Cristian, Ghimbav, Săcele, Sânpetru, Timișu de Jos, Stupini, Poiana Brașov, Hărman.
  2. 40 lei. Comenzile mai mari de 500 lei se vor livra gratuit. Zonele – 10-30 km de orașul Brasov: Peștera, Moieciu de Jos, Măgura, Bran, Tohanul Nou, Zărnești, Râșnov, Poiana Mărului, Vulcan, Holbav, , Codlea, Dumbrăvița, Satu Nou, Halchiu, Colonia Bod, Bod, Podu Olt, Chichiș, Lunca Câlnicului, Prejmer, Teliu, Budila, Cărpiniș, Tărlungeni, Purcăreni, Zizin, Predeal, Pârâul Rece, Timișu de Sus.

Pot apărea întârzieri de livrare din diverse cauze: sărbători legale, condiţii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma SERGIANA RETAIL SRL.

Mulţumim pentru înţelegere!